ITA----China Trading Agency----


Go to content

Nederlands

CHINAVERTEGENWOORDIGINGEN

Als u rechtstreeks uit de Volksrepubliek China wenst te importeren en u een betrouwbare agent zoekt, bent u aan het juiste adres.

Wij zijn een internationale handelsagentuur, vertegenwoordigers van Chinese fabrieken, gespecialiseerd in het assisteren van fabrikanten, importeuren en groothandelaren in hun zoektocht naar een betrouwbare, degelijke en prijsgunstige fabrikant in China.

Onze firma werd in 1964 opgericht - wij hebben dus meer dan 40 jaar professionale ervaring op het vlak van de Chinahandel. Bovendien hebben wij een bijkantoor ter plaatse in China, bemand door een deskundig team van Chinese medewerkers, vloeiend engelssprekend, vertrouwd met de Chinese handelswetten en -gebruiken en met een uitgebreide kennis van de reusachtige Chinese markt. Nauw samenwerkend kunnen wij voor u de beste en goedkoopste Chinese fabrikant vinden voor bijna om het even welk product dat u zoekt, u begeleiden en de follow-up volledig voor u verzorgen. Wij zijn er van overtuigd dat wij u -dankzij onze kennis en ervaring- tijd en geld kunnen besparen.

Wij verkopen hoofdzakelijk textiel, baby- en kinderkleding, en aangepaste kleding voor de zorgsector (gehandicapten, ouderen, enz.) en voor moeders die borstvoeding geven, ook kleding van biologisch katoen.

Onze Chinese tricotfabriek produceert reeds jarenlang body's, ondergoed, pyjama's, e.d. voor bekende Engelse groepen als Woolworth's, Mothercare, BHS, Toys/Babies R Us, enz., ook licentieartikelen (b.v. Disney - onder licentie van de koper-importeur), heeft OEKO-TEX Standard 100, heeft een audit van Disney en van Bureau Veritas voor Mothercare met glans doorstaan en regelt kwaliteitstesten voor verscheping (b.v. ITS/Intertek). Klanten krijgen steeds productiemonsters ter goedkeuring vooraleer er verscheept wordt - zij kunnen de fabriek te allen tijde bezoeken en ook zelf kwaliteitscontrole (laten) uitvoeren.

Wij kunnen dus topkwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Naast body's, ondergoed en pyjama's hebben wij ook de volgende kinderartikelen in ons verkoopprogramma : mutsjes, (krab)wantjes, T-shirts, sweaters, polo's, jasjes, joggings, twin sets, overalls, slofjes, slabbetjes, ochtendjassen in fleece, slaapzakken, bedomranders, badkappen, quilts, hoeslakens, luiers, flanellen doeken, tetradoeken en -washandjes, monddoekjes, geschenkensets, enz.

Verder behoren eveneens de volgende artikelen tot onze gamma : houten binnenluiken (window shutters), handgemaakte grasvezelbehangselpapieren, passementen (embrassen, kwasten, enz.), textiel- en maïsmatten, kledinghoezen, en vele andere.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Graag geven wij u nadere informatie over hoe wij precies werken.

China, de grootste en sterkstgroeiende handelsmacht ter wereld!


ita-china

Back to content | Back to main menu